Image
Top
Navigation

Doporučení

Níže uvedený odkaz obsahuje doporučení od klientů, s mnohými z nich pracuji opakovaně.

                                                          http://navolnenoze.cz/prezentace/eva-roverova/doporuceni/

Evu Roverovou mohu s čistým svědomím doporučit jako skvělou grafičku a ilustrátorku. Zpracovávala pro nás ilustrovanou mapu centra Prahy. Oceňuji především její profesionální přístup, rychlost, ochotu a kreativitu. Pokud bychom v budoucnu potřebovali zpracovat podobný projekt, bez zaváhání bych se na ni obrátila znovu.
Jana Halešová
Sales & Marketing Executive – InterContinental Prague
S Evou jsem spolupracoval na vytvoření ilustrací pro mobilní aplikaci. Na Evě si cením přátelského přístupu, dobré komunikace a snahy vyhovět našim náročným požadavků na design.
Michal Libich
MONETA Money Bank
michal.libich@moneta.cz  603 800 591
Evu moc rád doporučím všem, kromě mé konkurence! Nebudu psát omáčky a nudné fráze, jakože je profesionální, nápaditá atd., to je u ní samozřejmost :-). Raději napíšu, že na kreativce je až překvapivě pečlivá. To bylo hodně milé překvapení.
Tomáš Haškovec
marketingový ředitel
www.spokojenypes.cz
Paní Roverová má skvělý osobitý styl a naši představu vystihla graficky naprosto dokonale. Během dolaďování vizuálu probíhala komunikace bez problému a grafička nám vycházela vstříc. Talent a kreativita, to jsou 2 slova, která ji dle našeho názoru charakterizují. Děkujeme za skvělou spolupráci.
Město Kutná Hora
Cestovního ruch a marketing Město Kutná Hora
www.destinace.kutnahora.cz
Evu můžu vřele doporučit. Spolupracoval jsem s ní na redesignu našeho webu www.glamonde.cz a poté na tvorbě bannerů pro naši velkou reklamní kampaň. Je profesionálka každým coulem, má skvělé nápady, které po technické stránce dokáže dotáhnout k dokonalosti.
David Svoboda
majitel firmy
www.glamonde.cz
S paní Roverovou jsem spolupracoval na tvorbě nového designu pro internetovou kuchařku. S výsledkem jsem velice spokojen a mohu jen doporučit.
Tomáš Benhák

Spolupráce s Evou Roverovou byla maximálně bezproblémová a vyhovující. Eva je kreativní, pracuje rychle a dle dohody. Paní Roverová pro firmu vytvářela grafiku na roll-upy a musím říci, že jsme maximálně spokojeni. Děkujeme a doporučuji.

Mária Podracká
maria.podracka@arnika.org  775 880 220
Přemýšleli jsme, jakým způsobem zatraktivnit mediální prezentaci Dne otevřených dveří na Libereckém kraji. Nakonec jsme se rozhodli až do té doby tradiční fotografie nahradit ilustrací, která by přece jen lépe oslovila významnou cílovou skupinu návštěvníků této akce – rodiny s dětmi. Najít výborného ilustrátora ale není jen tak. Naštěstí už nějakou dobu znám Evu, jejíž tvorba se může směle rovnat tomu nejlepšímu, co současná světová ilustrace nabízí. Slovo dalo slovo a my tak získali výjimečný plakát, který se nejen všem líbil (to rozhodně není pokaždé pravidlem), ale také dokázal na naši akci přilákat spousty lidí. Kromě samotné ilustrace pro nás Eva zpracovala i plakáty, bannery, inzeráty do tisku a další materiály. To vše vždy v domluvených termínech a ani naše nenadálé požadavky nebyly pro Evu žádný problém. Spolupráci s Evou mohu všem jen a jen doporučit
Petr Vondřich
kancelář hejtmana Libereckého kraje
www.kraj-lbc.cz

Eva pracuje skutečně profesionálně. Velmi snadno jsem se s ní domluvila a slíbené termíny dodržela. Výsledek byl zcela dle mých představ. Jsem opravdu spokojená.

Edita Arabaszová
www.editation.com
Spolupráce s Evou Roverovou byla skvělá. Připravovala pro nás vizuální identitu vzdělávací sekce naší agentury. Spolupráce a především výsledek naprosto předčil moje očekávání. Komunikace byla vždy příjemná a hlavně bez prodlev. Eva reagovala obratem. Postupně vznikl hlavní vizuál, návrh komunikace konkurenčních výhod a návrh ikon, které budou používané na letácích, rollupech a bannerech. Nechybělo ani zpracování používání obrázků, fotek a referencí. Vše bude možné využívat jak online, tak v tištěných marketingových materiálech a komunikaci. Spolupráci s Evou Roverovou mohu rozhodně doporučit.
Dagmar Plotěná
vedoucí vzdělávání, Dobrý web. s.r.o.
dobryweb.cz
Eva Roverová je člověk, kterého hledáte. Naprosto přesně vycítí naléhavost jednotlivých zadání a nestane se vám, že přijdete s něčím pozdě. A to u kreativců není vždy pravidlem. Evina grafika a ilustrace mě oslovily hned napoprvé, kdy mě na ně před lety navedl můj kamarád. Jednoduché kresby vyniknou ve spoustě formátů daleko více než sebelepší fotografie. Všechny výstupy emočně hřály, a to jsme chtěli. A hlavně – perfektní domluva! Eva ví, že rychlý telefon dokáže víc, než deset emailů. Spolupracovali jsme spolu na projektech ve více městech a věřím, že spolu budeme dělat i v budoucnu.
Lukáš Jankovský
PR manager
www.tlib.mvv.cz  lukas.jankovsky@mvv.cz             607 187 196
UA-80348715-1